Verslag jeugdkamp zaterdag 27 mei 2023 - sv Gemini

Sponsors

 

Verslag jeugdkamp zaterdag 27 mei 2023

24 mei 2023 21:30


Verslag jeugdkamp zaterdag 27 mei 2023

De A-, B-, C- en D-jeugd zijn na de speurtocht van vrijdag op zaterdagnacht, naar bed gegaan. De A- en B-jeugd wisten alleen niet dat wij voor hen om 03:00 uur s’nachts nog een verassing hadden. Pasen begint namelijk midden in de nacht. Zij zijn s’nachts naar buiten gegaan om paaseieren te zoeken. We hebben verteld dat er een gouden ei verstopt ligt. Wie het gouden ei als eerste vindt, wint extra punten voor zijn of haar groepje, maar er ligt helemaal geen gouden ei verstopt. Helaas, nog steeds 1 april 🐸!

Om 07:30 uur ging de wekker en om 08:00 uur begon het ontbijtspel. Heerlijk aan het paasontbijt, maar voordat we konden ontbijten moesten de kampgroepjes eerst tegen elkaar strijden om het ontbijt bij elkaar te spelen🐰πŸ₯šπŸ₯.

De tijd vliegt voorbij! In de middag stond Dierendag op de agenda. Op Dierendag zijn we met een huifkar naar het dichtstbijzijnde dorp gereden, waar een combinatiespel van vossenjacht en levend Cluedo plaats heeft gevonden 🐢🐈‍β¬›πŸΉ. Graag bedanken we www.team4green.nl voor het sponsoren van de pakken!

In de avond zijn we allemaal weer een jaartje ouder geworden πŸ₯³πŸŽˆπŸŽ. Naast de feestelijke versiering draait het natuurlijk ook om het verkregen verjaardagsgeld. Het is tijd om naar het casino te gaan om (hopelijk) het verjaardagsgeld te verdubbelen. Welk groepje heeft het meeste geluk πŸ€?

We hebben de dag afgesloten met een spooktocht, want het is Halloween πŸ‘»πŸŽƒπŸ§™‍♀️.

Houd de Facebook pagina goed in de gaten, want dagelijks zal er verslag volgen, en uiteraard ook foto’s!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!