Datum

25 september 2019 20:00

Accommodatie

Veld 1

Tweede wedstrijd in het buitenseizoen voor HMW1 is uit bij Twist/Unitas HMW1. Onder tropische omstandigheden mochten de heren recreanten aantreden😁. Het veld was prima bespeelbaar en als volleerde ballerina’s bewogen ze soepel over het natte veld. Een echt waterballet waar Gemini goed mee omging. In het begin ging het gelijk op en vlogen de ballen alle kanten op. Schieten op goal was een uitdaging. Na 5 minuten scoort Gemini de eerste treffer en daarna volgde snel antwoord van Unitas die de 1-1 maakte. Met een paar mooie reflexen hield de keeper van Gemini het team op de been. In een zeer goeie fase liep Gemini gestaag weg van Unitas. Ondanks de slechte weersomstandigheden speelde Gemini een gedegen eerste helft.  Ook bewees onze keeper dat hij nog als een jonge God over de bording kan springen en heeft nu ook de bijnaam 'The flying Dutchman' gekregen. Respect💪🏻 met een 5-9 voorsprong gaan de recreanten de rust in.

Na een korte onderbreking en welkome versnapering mogen HMW1 aantreden voor de tweede helft. Helaas gaat het weer regenen en dat maakt het voor beide teams lastig. Het duurt ook erg lang voor dat er door Gemini gescoord wordt. Via een onderhands schot van Mark komt HMW1 op 5-10. Vanaf dan gaat het heel hard, met de beroemde en beruchte fast breaks loopt Gemini verder uit naar 9-17, daarna krijgt Unitas meer grip op Gemini en ze scoren snel twee keer achter elkaar. HMW1 had een fase waar alle ballen net naast gingen of werden tegenhouden. Een rommelige fase maar op het laatst scoort Gemini toch nog twee keer en winnen de wedstrijd met 11-19.