Grote Clubactie gestart

24 september 2021 8:15

Sinds deze week is de jaarlijkse grote clubactie gestart. Al bijna 50 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven.

Vanuit de gedachte dat verenigingen de basis zijn voor een gezonde samenleving organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven.

De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Voor Gemini is de Grote Clubactie een belangrijke bron van inkomsten. Een succesvolle Grote Clubactie is niet mogelijk zonder de inzet van onze leden. We zijn daarom ieder jaar weer apetrots op de inzet van onze leden om de loten verkocht te krijgen!

Grijp ook dit jaar dus je kans om één of meerderen loten te kopen bij onze leden!!!
Direct loten kopen? Gebruik dan onderstaande link:

Bron: SV Gemini

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!